+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hostel Mikoláše Alše Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 98 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    85%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

andrew miller

jednotlivec, 2.10.2018

bridport Spojené království

  • Celkové hodnocení
40 %
  • the accomodaion was well situated in the area of Prague i wanted to be in 7. There are lots of bars and places to eat and you are near 2 lovely parks. the center and castle are 20 to 30 minute walk or take the tram.My room was large and had a full size fridge and kettle. But nowhere to wash the dishes provided.

  • The bed was a bunk bed which had been seperated, the matress was so hard i woke up one dfay with a frozen shoulder ,very painfull.My room 9 was next to the entrance door which banged loudly whenever anyone went in or out ,impossible to sleepin. The shower was the cheapest plastic tray which moved when stood on. The worst thing was that the room was not cleanewd at all so after 5 out of 7 days i left and found a nice comfortable clean hotel for the same money with breakfast.

Personál
6
Služby
6
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 12.6.2017

English

  • Celkové hodnocení
44 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
4
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

mladý pár, 31.3.2013

Deutsch

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
3
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Anna

dospělý pár, 12.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • povlečení bylo čisté, taktéž WC i koupelna

  • na WC nebyl toaletní papír, WC i koupelna společná pro 2 pokoje, sprchový kout starý a stísněný, ubrus na stole ušpiněný, vrchní deska lednice prolomena, pavučina ze stropu, na schodišti pach z cigaret

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 19.4.2019

Karviná Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 20.4.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 13.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Dobrý den, nevěděli jsme ,že máme sdílné bydlení, příště si radši připlatíme.Bucková

  • Protože jsme měli sdílné bydlení, tak nic moc!

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Milan

mladý pár, 10.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Ideál na prespanie na jednu-dve noci v Prahe, blízko MHD zastávky smer centrum, neďaleko centra Prahy. Priestory sú čisté a udržiavané.

  • V blízkosti štadionu Sparty, žiadne parkovacie plochy - okolie hotela je modrá zóna, kde je parkovanie len s parkovacou kartou. Parkovanie v blízkosti je možné na veľkom parkovisku - je však drahé. V prípade konania futbalových zápasov treba rátať s policajnými uzávierkami a dopravnými komplikáciami.

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Lucie

dospělý pár, 1.6.2018

Zlín Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Výborná poloha, čisté lůžkoviny, výtah

  • ležérní přístup k úklidu, pokoj nebyl připravený včas, okna do rušné ulice

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 10.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Aneta Kulhánková

mladý pár, 9.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Anonym

jednotlivec, 2.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
65 %
  • strašné horko, klima chybí..., nemomohl ani ventilátor

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Gerald

jednotlivec, 29.7.2015

Deutsch

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Sehr gute Verkehrsverbindungen in die Stadt

  • Bei der Buchung war nicht ersichtlich das es kein Einzelzimmer war sondern ein Einzelbett im 4-Bett Dorm.War die erste Nacht mit 2 Mädels im Zimmer und Musste in der Nacht in ein Oberstock-Bett,was in meinem Alter doch sehr beschwerlich war.Am letzten Morgen wurde ich dann schon um 7 Uhr früh von einem Gast sehr unsanft geweckt.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Pavel Kučera

jednotlivec, 11.3.2018

Liberec Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Pí. recepční která mě přijímala neměla chybu. Velice příjemná a vyšla mi vstříc.

  • Matrace! Byla nahnutá padal jsem z postele. Nakones jsem ji musel otočit.

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 23.4.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

mladý pár, 14.8.2016

Bratislava Slovensko

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 24.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 2.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Markéta

dospělý pár, 10.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Byli jsme spokojeni.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 8.9.2017

Leipzig Německo

  • Celkové hodnocení
76 %
  • - nettes Personal - gute Lage - sehr günstige Preise (Das "Einzelzimmer" ist ein Einzelbett im 4-Bett-Dorm. Da ich aber während meines Aufenthalts alleine dort war, hatte ich das Schlafzimmer + Bad + Küche ganz für mich alleine. Und das alles für ca.15€ pro Nacht. Da kann man echt nicht meckern :) )

  • - Sauberkeit teilweise noch verbesserlich - nicht alle im Personal sprechen Englisch

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10