+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hostel Mikoláše Alše Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 98 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    85%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Milan

mladý pár, 10.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Ideál na prespanie na jednu-dve noci v Prahe, blízko MHD zastávky smer centrum, neďaleko centra Prahy. Priestory sú čisté a udržiavané.

  • V blízkosti štadionu Sparty, žiadne parkovacie plochy - okolie hotela je modrá zóna, kde je parkovanie len s parkovacou kartou. Parkovanie v blízkosti je možné na veľkom parkovisku - je však drahé. V prípade konania futbalových zápasov treba rátať s policajnými uzávierkami a dopravnými komplikáciami.

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Aneta Kulhánková

mladý pár, 9.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Martina

rodina s malými dětmi, 29.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Anonym

mladý pár, 21.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi sa nam pacilo,hotel cisty,pekne zariadeny,nemam ziadne zaporne hodnotenie ;-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Adam

mladý pár, 2.1.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 1.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Krásný pokoj, milý personál, vše čisté a pohodlné, dobrá dopravní dostupnost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Emilia

skupina přátel, 1.1.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Przemiły personel, pomimo iż zakwaterowanie mieliśmy o 10, bez problemu pozwolili nam zostac do 14. Swietne połozenie, 15min do Starego miasta, 25 do dworca. Na pewno tam wrócimy:)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 26.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • výborná lokalita - v klidném místě a přitom blízko centra a MHD, dobře vyhlížející vstupní hala, chodby, výtah i klidná klientela v hotelu, čistota pokoje i příslušenství ok., pohodlné postele, ocenili jsme lampičky na čtení na nočních stolcích a dostatek zásuvek na dobíjení mobilů apod.

  • ve vybavení pokoje jsme postrádali aspoň jedno křeslo pro větší pohodlí, nepříjemné byly silně vrzající dveře u pokoje, Starší dřevěná podlaha by byla příjemnější, kdyby tam byl koberec. Mohla by být také TV bud na pokoji nebo aspoň někde ve společném prostoru hotelu.

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonym

mladý pár, 20.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michal

jednotlivec, 11.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Petronela

jednotlivec, 12.5.2013

Slovensky

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Aj pre páry vrelo odporúčam,postele sa dajú zraziť k sebe a spoločne wc ani kúpeľňa vôbec neprekážala. Pokiaľ sa chystáte zažiť skutočnú prahu a nie sedieť na izbe tak aj poloha hostela je úžasná

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

vera Baryshtva

mladý pár, 11.5.2013

Русский

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Отличное месторасположение. Приветливый персонал. Чисто. Все понравилось, приедем еще раз!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Katarzyna

skupina přátel, 4.5.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotelik położony blisko centrum , byliśmy mile zaskoczeni ponieważ nie płaciliśmy drogo a pokoiki były czyste i przestronne, dostępny był aneks kuchenny, w hotelu jest winda więc nie musieliśmy nosić bagaży,blisko market i tramwaj, obsługa bardzo miła można porozumieć się zarówno po polsku jak po czesku i angielsku, polecam zarówno na wyjazd rodzinny jak i z przyjaciółmi , ja jeśli będę w Pradze na pewno tam wrócę.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 1.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alois Kittl

dospělý pár, 30.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • útulnost, klid, vstřícnost

  • chybí možnost parkování v blízkém okolí.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Zuzana

dospělý pár, 28.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

mladý pár, 31.3.2013

Deutsch

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
3
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Blanka Pokorná

dospělý pár, 15.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8